aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποστολή ενόψει Ερμή: Πρόβλημα με Ζαΐλσον στην Ομόνοια

Αποστολή ενόψει Ερμή: Πρόβλημα με Ζαΐλσον στην Ομόνοια

Η Ομόνοια τα… λέει αύριο με τον Ερμή σε φιλικό αγώνα, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (12/10, 16:00, ΓΣΖ, γενική είσοδος: €10, εισιτήρια στα ταμεία του σταδίου από τις 15:00).

Όπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου των πρασίνων, εκτός έμειναν οι διεθνείς, οι τραυματίες αλλά και ο Τζαΐλσον ο οποίο νιώθει ενοχλήσεις στην μέση.

Αναλυτικά: «Τόμας Μεχίας, Αλέξανδρος Αντωνίου, Κριστιάν Μανρίκε, Ίσμα Λόπεζ, Χρίστιαν Φώτη, Φράνιο Πρέτσε, Μίκαελ Γκαφούρ, Αλμπέρτο Λόρα, Μαρίνος Τζιωνής, Ραούλ Λόε, Χόρχε Ενρίκεζ, Φάνος Κατελάρης, Άλεξ Σοάρες, Τζόρντι Γκόμεθ, Σάσα Ζίβετς, Χουανάν Εντρένα, Κρίστιαν Μόντες, Χουάν Αλμπίν, Τζόρνταν Γκρίνιτζ, Ματ Νταρπισάιαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Χριστοφή, Παναγή, Κούσουλος και Ραμίρεζ, όπως και οι τραυματίες Τζαρσίνιο, Βύντρα και Ζαΐλσον (ενοχλήσεις στη μέση).

Σύμφωνα με τη νομοθεσία και μετά από σχετική ενημέρωση της ΚΟΠ, απαιτείται Κάρτα Φιλάθλου για αγορά εισιτηρίου και είσοδο στο στάδιο, καθώς πρόκειται για επίσημο φιλικό παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ