aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aπορεί ο Τσιρίλο για Κωνσταντινίδη

Tην απορία του γιατί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης (o οποίος για την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Ομόνοια ως δανεικός), τον οποίο πλέον εκπροσωπεί ως ατζέντης, δεν χρησιμοποιήθηκε στα έως τώρα φιλικά από τον Στανόγεβιτς εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Παράλληλα, κατέθεσε την άποψή του για τον συμπατριώτη του Τζιουζέπε Μπελούσι που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο “Metropolis 95,5”:

Για τον εάν γνωρίζει τον Μπελούσι: «Ναι, τον ξέρω λίγο. Είναι ένας καλός παίκτης. Δεν τον ξέρω καλά σαν άνθρωπο αλλά σαν ποδοσφαιριστής είναι καλός. Εάν η ομάδα θέλει έναν καλό και δυνατό στόπερ είναι μια καλή επιλογή».

Για την πολυτάραχη σχέση του Μπελούσι με τους οπαδούς της Λιντς: «Αυτό το κομμάτι δεν το ξέρω αλήθεια (γέλια)».

Για το εάν θα επέλεγε τον Ιταλό αμυντικό εάν ήταν αυτός ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι παίκτες θέλει ο προπονητής. Αυτό είναι προσωπική υπόθεση του προπονητή τι παίκτη θέλει ακριβώς».

Για το αν ο Μπελούσι είναι καλύτερος του Βαρέλα: «Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Ο Βαρέλα εμένα μου αρέσει. Πρέπει να δούμε και τον Μπελούσκι να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε έτσι να πούμε ότι ο Μπελούσκι είναι καλύτερος του Βαρέλα γιατί διαφέρει το ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Ιταλία».

Για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και το ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα: «Δεν ξέρουμε γιατί δεν πήρε ούτε μια ευκαιρία και περιμένουμε λίγο. Εγω πιστεύω ότι ο Κωνσταντινίδης είναι ένας καλός παίκτης και μπορεί να έχει μια καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο Μάτος είναι ο πρώτος αλλά ο Κωνσταντινίδης μπορεί να σταθεί ως δεύτερος. Περιμένουμε λίγο και θα δούμε για το μέλλον του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ