aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπόκτηση επιθετικού: Όσο το επιτρέπουν τα χρονικά περιθώρια…

Απόκτηση επιθετικού: Όσο το επιτρέπουν τα χρονικά περιθώρια…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πρόθεση του Πάμπου Χριστοδούλου ήταν και συνεχίζει να είναι η προσθήκη ακόμη ενός επιθετικού. Μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου μια ομάδα μπορεί να εντάξει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού. Και από τη στιγμή που οι θέσεις στον Κατάλογο Α’ είναι συμπληρωμένες, εφόσον υλοποιηθεί μετεγγραφή θα αφορά σε Κύπριο ή κοινοτικό κάτω των 22 ετών.

Πληροφορίες επιμένουν ότι ο τεχνικός της Ομόνοιας, έστω κι αν δεν «καίγεται» λόγω επιλογών που έχει στο ρόστερ, έθεσε ως στόχο τη σύναψη συμφωνίας με συγκεκριμένο νεαρό ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως επιθετικός.

Η μετεγγραφή δεν υλοποιήθηκε την 31η Αυγούστου, όμως όσο του το επιτρέπουν τα χρονικά περιθώρια θα το… παλέψει για να αποσπάσει η Ομόνοια την υπογραφή του και η διοίκηση να ικανοποιήσει ακόμη ένα «θέλω» του προπονητή. Ο Χριστοδούλου θεωρεί πως, παρόλο που για την γραμμή κρούσης υπάρχουν στο ρόστερ οι Ντέρμπισαϊρ, Λόπες και Κατσαντώνης, με άλλη μια επιλογή η ομάδα του θα είναι πλήρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ