ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ
Πάει και για τρίτο «χτύπημα» με Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή η Ομόνοια. Μετά τους Μαυρία και Κολοβό, πληροφορίες του «Goal» φέρουν τους πράσινους να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σωτήρη Νίνη.
Πρόκειται για άλλον ένα γνώριμο του Γιάννη Αναστασίου αφού συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό την περίοδο 2014-15. Τις προσεχείς μέρες θα διαφανεί εάν οι δυο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία και ο Νίνης θα φορέσει και πάλι τριφύλλι.
Διαβάστε επίσης: H απάντηση του Αναστασίου αν θα γίνουν και οι 4 μετεγγραφές
Ο 32 φορές διεθνείς με την Ελλάδα, στην τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στην Χάποελ Ασκελόν, στη Β’ Κατηγορία του Ισραήλ, με την οποία μέτρησε 8 συμμετοχές (410 λεπτά). Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, που άρχισε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό και πήρε μετεγγραφή στην Πάρμα (2012-13), αγωνίστηκε ακόμη σε ΠΑΟΚ, Σαρλερουά, Μένχελεν και πέρσι στην Χάποελ Πέτακ Τίκβα.














