aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποκαλυπτικό στον Active (107.4 & 102.5): Πότε και για πού αναχωρεί ο Πάμπος!

Αποκαλυπτικό στον Active (107.4 & 102.5): Πότε και για πού αναχωρεί ο Πάμπος!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο νέος προπονητής της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου, ως γνωστόν, καταστρώνει ήδη τα πλάνα του σχετικά με το μετεγγραφικό του σαφάρι με σκοπό την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ του «τριφυλλιού» ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αποκάλυψαν οι συνάδελφοι Πανίκος Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», στον Active (107.4 & 102.5), σε 15 περίπου μέρες, δηλαδή κοντά στις 20 Απριλίου, ο Κύπριος τεχνικός των πρασίνων θα ταξιδέψει πρώτα στην Πορτογαλία, η οποία αποτελεί τον αγαπημένο του σταθμό, όταν πρόκειται για μετεγγραφές.

Στην πατρίδα του Βάσκο ντα Γκάμα θα παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι και θα αξιολογήσει κάποιους ποδοσφαιριστές που έχει ήδη στο μυαλό του. Γνωρίζει τα κατατόπια στην Ιβηρική χώρα ο Χριστοδούλου και το απέδειξε πλειστάκις φέρνοντας πλειάδα ποδοσφαιριστών που διέπραξαν στην Κύπρο. Σε Δόξα, Ολυμπιακό και ΑΕΛ, αυτό έπραξε με τον καλύτερο τρόπο και το ίδιο θέλει να κάνει και στην Ομόνοια

Όπως προαναφέραμε, αυτός θα είναι ο πρώτος σταθμός του νέου τεχνικού των πρασίνων της πρωτεύουσας, διότι το μετεγγραφικό σαφάρι του Πάμπου θα περιλαμβάνει κι άλλες χώρες στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ