aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποκαλυπτικό: O Νιλ Λένον στη «short list» της Ομόνοιας!

Αποκαλυπτικό: O Νιλ Λένον στη «short list» της Ομόνοιας!

Θέμα χρόνου είναι στην Ομόνοια η σύναψη συνεργασίας με προπονητή, που θα αντικαταστήσει τον Μπεργκ. Η «short list» ετοιμάστηκε, οι συνεντεύξεις δίνουν και παίρνουν και τις επόμενες ώρες θα ληφθεί η απόφαση για τον εκλεκτό.

Όνομα προπονητή που βρίσκεται στη μικρή ανάμεσα σε άλλα, όπως πληροφορείται το Goal.com.cy, είναι και του Νιλ Λένον. Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός, με σπουδαίες επιτυχίες στη Σέλτικ, με την οποία πανηγύρισε 10 τίτλους σε δύο θητείες, κρίθηκε ως αξιόλογη περίπτωση.

Την ίδια ώρα όμως, δεν είναι και εύκολη. Όμως, από τη στιγμή που είναι στους βασικούς υποψήφιους, συγκεντρώνει τις δικές του πιθανότητες να είναι ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας.

Ο 50χρονος (25.6.1971) Λένον αξιολογήθηκε ως ένας από τους προπονητές που πληρούν τα κριτήρια που τέθηκαν από την Ομόνοια. Δηλαδή, να έχει εμπειρία πρωταθλητισμού, ισχυρή προσωπικότητα, όχι πολύ μεγάλος σε ηλικία, να πιστεύει στην ανάπτυξη νεαρών και να παίζει με τετράδα στην άμυνα και να βασίζεται στο 4-2-3-1.

Οι τίτλοι του Λένον με τη Σέλτικ: 5 πρωταθλήματα (2012, 2013, 2014, 2019, 2020) 4 κύπελλα (2011, 2013, 2019, 2020) και 1 Λιγκ Καπ (2020). Πανηγύρισε πρωτάθλημα και με τη Χιμπέρνιαν στη Β’ Κατηγορία Σκωτίας, την οποία οδήγησε στην άνοδο το 2017. Εργάστηκε επίσης στη Μπόλτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ