aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποκαλυπτικό: Με το «καλημέρα» στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ η Ομόνοια

Αποκαλυπτικό: Με το «καλημέρα» στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ η Ομόνοια

Οριστικά από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2020-21 θα αρχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η Ομόνοια, καθώς όπως αποκάλυψαν οι Ιάκωβος Κακουρής και Πανίκος Θεοδοσίου στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ». Ο λόγος οφείλεται στο γεγονός ότι η φετινή διογράνωση που δεν έχει ακόμη τελειώσει, αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Αυγούστου, όταν το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει ήδη αρχίσει.

Μέχρι σήμερα στο «τριφύλλι» γνώριζαν πως υπήρχε μια σοβαρή πιθανότητα να κάνουν πρεμιέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τον 2ο προκριματικό γύρο σε περίπτωση που η ομάδα που θα κατακτήσει τη φετινή κούπα με τα «μεγάλα αφτιά» εξασφαλίζει θέση στους ομίλους της επόμενης διοργάνωσης μέσω του πρωταθλήματός της. Κάτι τέτοιο, πλέον, δεν ισχύει μετά την ενημέρωση που είχαν στην ομάδα της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο «τελειωμένος» Κίκο και οι λεπτοί χειρισμοί για Ακιντόλα

Mε τα υφιστάμενα δεδομένα η Ομόνοια θα είναι ως Seeded στον 1ο προκριματικό γύρο και μόνο από καθαρή ατυχία δε θα είναι δυνατή στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς. Δείτε ΕΔΩ όλα τα δεδομένα στην έρευνα που έκανε προ ημερών το «Goal», βάσει των υφιστάμενων βαθμολογιών σε 33 πρωταθλήματα.

Αν επιβεβαιωθεί και το ευρωπαϊκό καλεντάρι που αποκάλυψε η ολλανδική ιστοσελίδα «www.ad.nl», αυτό σημαίνει ότι το πρώτο ματς της Ομόνοιας στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2020-21 θα είναι στις 18-19 Αυγούστου. Έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά το τελευταίο διάστημα σε ό,τι έχει κάνει με τη μορφή που θα έχουν οι αγώνες (μονοί και με κλήρωση η γηπεδούχος ομάδα ή σε ουδέτερο γήπεδο) όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, το διήμερο 17-18 Ιουνίου, μετά την κρίσιμη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ