aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποκαλυπτικό: Καταρχήν συμφωνία μεταξύ Ομόνοιας και Σόλομον!

Αποκαλυπτικό: Καταρχήν συμφωνία μεταξύ Ομόνοιας και Σόλομον!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Τέλος καλό, όλα καλα με τον Θεόφιλους Σόλομον και την Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες τις ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, o 22χρονος Νιγηριανός τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται στο νησί μας για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Μεταξύ των δύο πλευρών, υπάρχει καταρχήν συμφωνία και χωρίς συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την τέταρτη μετεγγραφή του «τριφυλλιού».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σόλομον έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Ριέκα και παρόλο που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 18 χρόνων δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της πρώτης ομάδας, αφού από το 2014 και μετά αγωνίζεται σε άλλες ομάδες με τη μορφή δανεισμού. Αρχικά στην Πόμορατς (9 παρουσίες) και ακολούθως στις Ζάνταρ (13 συμμετοχές / 1 γκολ), Σίμπενικ (31 αγώνες / 11 γκολ) και Ίστρα (31 συμμετοχές / 7 γκολ), όλες της Κροατίας. Μόνο στην τρέχουσα σεζόν μετακινήθηκε εκτός Κροατίας, αφού παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Παρτίζαν (8 συμμετοχές). Είναι και μια φορά διεθνής με την ομάδα U23 της Νιγηρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Έμεινε η τζίφρα ανάμεσα σε Σόλομον και Ομόνοια

Κλείνει Σόλομον η Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ