aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑποκαλυπτικό: Η πολωνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Φάνο Κατελάρη

Αποκαλυπτικό: Η πολωνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Φάνο Κατελάρη

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Την πόρτα του Φάνου Κατελάρη κτύπησε η Βίσλα Πλοτσκ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy η πολωνική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς μέσου της Ομόνοιας και προσέγγισε ήδη τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Η πολωνική ομάδα που κατέλαβε την 12η θέση με 51 βαθμούς στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο διαμήνυσε στον Κατελάρη το έντονο ενδιαφέρον της με την υποσημείωση πως εξετάζει άλλη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση και σύντομα θα πάρει την οριστική της απόφαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Goal.com.cy η πλευρά του Κατελάρη είναι σε επικοινωνία με την Ομόνοια για το ενδεχόμενο παραχώρησής του με ελευθέρα μετεγγραφή και όχι με δανεισμό. Οι Πολωνοί δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν χρήματα για αγορά του διεθνούς Κύπριου μέσου, όμως προτείνουν σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Η μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού αποτελεί προτεραιότητα για τον Κατελάρη και η προοπτική της Βίσλα Πλοτσκ και του πολωνικού πρωταθλήματος καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση ή όχι της μετεγγραφής έχει η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας. Ο Κατελάρης υπέγραψε το περασμένο Καλοκαίρι επέκταση συμβολαίου με τους πράσινους έως το 2023.

Διερευνητικό ενδιαφέρον για τον μέσο της Ομόνοιας έδειξε πρόσφατα η Νέα Σαλαμίνα, όμως στην πορεία οι ερυθρόλευκοι διαφοροποίησαν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό τους και αντί γι’ απόκτηση μέσου θα κινηθούν για προσθήκη κεντρικού αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ