aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑAποκαλυπτικό: Ένα «τούρμπο» από τη Νιγηρία στη μηχανή της Ομόνοιας (vids)

Aποκαλυπτικό: Ένα «τούρμπο» από τη Νιγηρία στη μηχανή της Ομόνοιας (vids)

«Λαβράκι» από τη Νιγηρία έχει εντοπίσει η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Active (107,4 & 102,5) και της εκπομπής «Βάλε ένα γκολ», πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αξιολογείται πολύ σοβαρά από τον Χένινγκ Μπεργκ. Όπως πληροφορούμαστε μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Κύπρο και είχε απευθείας συζητήσεις με τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του.

Πρόκειται για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή (20/3/1999) Ανάγιο Ιβουάλα, που αγωνίζεται στην ομάδα Ενιγιάμπα, πρωταθλήτρια ομάδα της Νιγηρίας τη σεζόν 2018-19. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετρά 29 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει τρία γκολ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο με τις «ευλογίες» του συμπατριώτη του Αμπντολάχι Σέχου, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την περίπτωση του.

Αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αν και μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο, όντας δεξιοπόδαρος. Διακρίνεται για την ταχύτητα του, εξού και το παρατσούκλι που του έχουν… κολλήσει στη χώρα του «τούρμπο». Τον περασμένο Μάρτιο έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ανδρών της Νιγηρίας κόντρα στο Μπενίν. Έκτοτε αγωνίστηκε σε τρία ακόμα ματς με τους «αετούς».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα 6 ζευγάρια του πρώτου προκριματικού και οι πιθανοί αντίπαλοι

Αξίζει να σημειωθεί το δημοσίευμα νιγηριανής ιστοσελίδας τον προηγούμενο μήνα που έκανε λόγο για μάχη κρούση της Έουπεν (Βέλγιο) για την απόκτηση του, με την Έλτσε και τον Ολυμπιακό Πειραιώς να παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση. Ως τιμή πώλησης του η Ενιγιάμπα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είχε θέσει τότε το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Δεν πάει στην Μπριζ ο Λοΐζου!




 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ