aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποκάλυψη Λάρκου για Γκόμεθ και Χούμποτσαν με μήνυμα για τις μετεγγραφές

Αποκάλυψη Λάρκου για Γκόμεθ και Χούμποτσαν με μήνυμα για τις μετεγγραφές

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Τζόρντι Γκόμεθ και Τόμας Χούμποτσαν ανακοίνωσε ο Νεόφυτος Λάρκου. Μιλώντας στην εκπομπή «Τotal Green» που είχε εορταστικό κλίμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας ανακοίνωσε ότι έχει επέλθει συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου τόσο με τον Καταλανό μέσο, όσο και με τον Σλοβάκο αμυντικό. Επίσης, υπογράμμισε στον κόσμο της Ομόνοιας ότι εννέα στις δέκα μετεγγραφές που γίνονται δεν διαρρέουν στα Μέσα Ενημέρωσης.

Αναλυτικά όσα είπε

«Μπορεί να ακούγονται πολλά, μπορεί να είναι όλα αλήθεια και όλα ψέματα. Έχουμε δείξει ότι οι πραγματικότητες εννέα στις δέκα δεν διαρρέουν. Τελευταία κυκλοφορούν και ποσά τα οποία επίσης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πρέπει όλοι να περιμένουν τις επίσημες τοποθετήσεις.

Παγώσαμε συνειδητά το κομμάτι προγραμματισμός, γινόταν δουλειά παρασκηνιακά χωρίς καμία επαφή, γιατί είχαμε συγκεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε τη δουλειά εντός με τους δικούς μας παίκτες και μετά θα πάμε παρακάτω. Έχουμε συμφωνήσει για τον Χούμποτσαν και τον Γκόμεθ για επέκταση για ένα χρόνο, αν όλα πάνε καλά αύριο θα υπογράψουμε επισήμως».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ