aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποκαλύψεις για το «Ηλίας Πούλλος»: 4 γήπεδα, 4 αποδυτήρια, κόστος €4.000.000

Αποκαλύψεις για το «Ηλίας Πούλλος»: 4 γήπεδα, 4 αποδυτήρια, κόστος €4.000.000

Για το πλάνο βελτιωτικών έργων στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, «Ηλίας Πούλλος», αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού σχεδιασμού της Ομόνοιας, Νίκος Χαραλαμπίδης, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στην Cytavision. Τόνισε ότι θα γίνει ολοκληρωτική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων με τέσσερα γήπεδα, τέσσερα αποδυτήρια, 2 εστιατόρια και το κόστος θα ανέρχεται μεταξύ €3.500.000 – €4.000.000.

Διαβάστε επίσης: «Καταλήξαμε στον Λάρκου, διεργασίες της Ομόνοιας για “δίκτυο” στο εξωτερικό»

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Χαραλαμπίδη

«Το άλλο κομμάτι που είμαστε σε διαδικασία, είναι το Ηλίας Πούλλος, αναβαθμίστηκε και περιμένουμε κάποιες άδειες για να το λειτουργήσουμε. Τώρα υπάρχουν 14 κοντέινερ είναι και ένα αποδυτήριο. Πρέπει να υπάρχουν οι συνθήκες για να λειτουργά η ομάδα σε επαγγελματικό πλαίσιο. Το πλάνο που υπάρχει είναι να υπάρχουν 4 αποδυτήρια, 2 εστιατόρια, conference room, γυμναστήριο, αίθουσα σεμιναρίων, ιατρικό κέντρο, 4 γήπεδα κανονικού μεγέθους εκ των οποίων τα δύο θα είναι με πλήρη υποδομή στα επίπεδα του ΓΣΠ. Εκεί είναι και η ακαδημία. Τα δύο γήπεδα θα είναι για την ακαδημία και τα άλλα για την πρώτη ομάδα. Θα στοιχήσει 3,5-4 εκατομμύρια ευρώ, εξαρτάται από τον εξοπλισμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ