aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποκάλυψε τον βασικό κορμό ο Πάμπος

Αποκάλυψε τον βασικό κορμό ο Πάμπος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα δυο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια, με τον Ερμή και τον ΟΦΗ, κρίθηκαν ως δυνατά και σημαντικά για την Ομόνοια, για να εξαχθούν συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Μάλιστα, ήταν και αποκαλυπτικά όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν για τον Πάμπο Χριστοδούλου, όχι απλώς τις βασικές επιλογές αλλά τον βασικό κορμό. Αυτούς που θα στηριχθεί περισσότερο στη σεζόν, με τους υπόλοιπους να συμπληρώνουν το ρόστερ.

Ο Κύπριος τεχνικός χρησιμοποίησε μόλις 15 ποδοσφαιριστές σε κάθε φιλικό αγώνα. Οι Γουίλιαμ Σοάρες, Φαμπρίσιο, Μαντούρο, Κανού, Χριστοφή, Αντόνια και Ντέρμπισαϊρ ήταν βασικοί και στα δύο παιχνίδια κι αυτό σαφώς λέει πολλά για τις προθέσεις του τεχνικού των πρασίνων.

Στο προχθεσινό ματς, σε σχέση με το προηγούμενο υπήρχαν τέσσερα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Οι Παναγή, Δημητρίου, Μαργκάσα και Γκονζάλες αντί των Φελτχούιζεν, Αραούζο, Καντέ και Α. Σοάρες αντίστοιχα. Θέλησε να δώσει από ένα 90λεπτο στους τερματοφύλακες Φελτχούιζεν και Παναγή, στους ακραίους αμυντικούς, Αραούζο και Δημητρίου για δεξιά, Καντέ και Μαργκάσα για αριστερά.

Το γεγονός αυτό φανερώνει πως, υπάρχει βάθος στην ομάδα αλλά και ότι, σε κάποιες θέσεις ακόμη δεν έχει καταλήξει στη βασική του επιλογή, παρόλο που κάποιοι φαίνεται να είναι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Σ’ αυτούς υπολογίζεται και ο Λόπες, που είναι τραυματίας και θεωρείται μια από τις επιλογές του βασικού κορμού, όπως και ο Εκίθα.

Χρόνο συμμετοχής, ως αλλαγή, πήραν και οι Μπρέεφελντ (και στα δυο φιλικά), Κατελάρης και Κατσαντώνης. Σαφώς και όλοι θα χρειαστούν (Χριστοδούλου, Παναγιώτου, Φραγκέσκου, Αζίζ) αφού το πρωτάθλημα είναι μακρύ, ενώ στην πορεία θα κληθεί η ομάδα να δώσει και αγώνες για το Κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ