aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑποκάλυψε ενδιαφέρον για τον πρώην Ομονοιάτη ο ιδιόρρυθμος Τζίτζι Μπεκάλι

Αποκάλυψε ενδιαφέρον για τον πρώην Ομονοιάτη ο ιδιόρρυθμος Τζίτζι Μπεκάλι

Ο Σοϊλέδης, ο οποίος βιώνει δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ώρες, μετά τον θάνατο του αδερφού του, εμπλέκεται σε μετεγγραφικά σενάρια στη γειτονική Ρουμανία.

Ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγοράσει τον αριστερό μπακ της Μποτοσάνι, πραγματοποιώντας την τέταρτη μετεγγραφή της ομάδας. Τα ρουμανικά μέσα, υποστηρίζουν, μάλιστα ότι ο Έλληνας αμυντικός έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες της Μποτοσάνι, έχοντας πάρει την οριστική απόφαση να αποχωρήσει.

Ο 28χρονος μπακ, αποτέλεσε μέλος του Ολυμπιακού από το 2004 έως και το 2011, αλλά στο μεσοδιάστημα δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό. Το 2014 υπέγραψε στην ΑΕΚ, ενώ μετά από δύο χρόνια μετακινήθηκε στην Ομόνοια. Από πέρσι ανήκει στην Μποτοσάνι.

Η Στεάουα ψάχνει έναν ακόμα αριστερό μπακ καθώς έχουν τραυματιστεί οι Μοσλίμοβιτς και Σταν που αγωνίζονται στη θέση του, ενώ ο Ζούνιορ Μοράες έχει πωληθεί στην Γκαζιάντεπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ