aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποφασίζουν εντός της εβδομάδας...

Αποφασίζουν εντός της εβδομάδας…

Η απόφαση όπως η ομάδα μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της είναι ειλημμένη, αφού αυτή είναι άλλωστε και η επιθυμία του προπονητή, Πάμπου Χριστοδούλου. Εκτός Κύπρου θα χτιστεί η νέα Ομόνοια και θα μπουν οι πιο στέρεες βάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το αθλητικό κέντρο της Μαρπέγια, φαντάζει για την ώρα ως ο πιο πιθανός προορισμός των πρασίνων, κάτι που αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας. Η διοίκηση, σε συνεννόηση πάντα με την τεχνική ηγεσία, αξιολογεί όλα τα οικονομικά δεδομένα, ενώ η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί και από τα φιλικά παιχνίδια που θα μπορέσουν να διευθετήσουν οι πράσινοι.

Στόχος είναι η Ομόνοια να αναμετρηθεί με δυνατούς αντιπάλους, έτσι ώστε να εντοπιστούν από νωρίς οι όποιες αδυναμίες υπάρχουν στο ρόστερ για να γίνουν οι κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ