aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Η συνήθεια που έγινε λατρεία

ΑΠΟΕΛ: Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Τρίτωσε το καλό για τον ΑΠΟΕΛ στα ντέρμπι «αιωνίων» μέσα στη σεζόν. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 2-0 της Ομόνοιας, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, εν αναμονή του μεθαυριανού αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αν και δεν έθελξε με την απόδοσή της ήταν ανώτερη των πρασίνων,  πέτυχε την έκτη διαδοχική επιτυχία επί του «τριφυλλιού» και πάει με αίσθημα ανωτερότητας στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (1/3).

Η 25η Φεβρουαρίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Γιώργου Εφραίμ. Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ πέτυχε το δεύτερο γκολ των γαλαζοκίτρινων και έγραψε ιστορία, καθώς έφθασε τα 10 τέρματα σε ντέρμπι «αιωνίων» και «έπιασε» τον Ανδρέα Στυλιανού στη σχετική λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών.

Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Ντάλσιο άλλος ένας ποδοσφαιριστής που δείχνει να έχει ιδιαίτερη «συμπάθεια» στην Ομόνοια. Ο μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα Μπισάου βλέπει Ομόνοια και δεν κρατιέται! Σκόραρε και στα τρία ντέρμπι επί του «αιωνίου» αντιπάλου και ήταν καθοριστικός στο σερί επιτυχιών που «έκτισαν» οι γαλαζοκίτρινοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ