aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Απόδραση» από αέρος η Ομόνοια!

«Απόδραση» από αέρος η Ομόνοια!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αυτή τη φορά η άμυνα δεν την πλήγωσε, αλλά της χάρισε τη νίκη (1-2)! Με δύο γκολ-καρμπόν του Γουίλιαμ Σοάρες η Ομόνοια «απέδρασε» από αέρος κόντρα στη Δόξα στο Μακάρειο. Οι πράσινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με την κεφαλιά του Λουίς Κάρλος, όμως βρήκαν τη δύναμη να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Έκλεψε… τη Δόξα ο Σοάρες (video)

Πρωταγωνιστές οι Ρενάτο Μαργκάσα και Γουίλιαμ Σοάρες, οι οποίοι σε διάστημα 4 λεπτών έκαναν την ίδια… κομπίνα για να γίνει το 1-0 σε 1-2. Στο 23ο λεπτό ο Βραζιλιάνος σκόραρε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο 26ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστές βρήκε δίκτυα με ακριβώς ίδιο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: «Μέλι» για Ομόνοια, σίγουρος για Πάμπο!

Το προβάδισμα έδωσε θάρρος και δύναμη στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που ήταν καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πολλές ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, ενώ το ίδιο ισχύει για τη Δόξα που δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο. Κοίταξε στα μάτια της μεγάλη της αντίπαλο, είχε δύο δοκάρια και θα μπορούε να φύγει με κέρδος από το γήπεδο. Την επόμενη εβδομάδα η Ομόνοια αντιμετωπίζει εκτός την ΑΕΚ και η Δόξα εντός τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με τον Ντάρμπισαϊρ στην Ομόνοια


Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρέμσλ, Πουτζιουρής, Πίντο, Μπα, Ιωάννου, Ασαμόα, Ενινφούλ (60′ Σισοκό), Ζατλ, Κενίντι, Λουίς Κάρλος, Σαντίκ.

Ομόνοια (Πάμπος Χριστοδούλου): Χριστοδούλου, Δημητρίου, Γ. Σοάρες, Φαμπρίσιο, Καντέ, Μαργκάσα, Α. Σοάρες, Κανού, Αντόνια (62′ Μπρέεφελντ), Χριστοφή (90′ Μαντούρο), Λόπες (77′ Κατελάρης).

Σκόρερ: 4′ Κάρλος / 23′, 26′ Γ. Σοάρες

Κίτρινες: Γ. Σοάρες

Αποβολές: –

Γήπεδο: Μακάρειο

Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

4ος: Σωτηρίου Λούκας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ