aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποδεκατισμένη και… πληγωμένη η Ομόνοια

Αποδεκατισμένη και… πληγωμένη η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά στα βαθμολογικά δεδομένα και τις πιθανότητες διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά και αποδεκατισμένη και… πληγωμένη από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Κύπελλο, η Ομόνοια υποδέχεται το απόγευμα τη Δόξα σ’ ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Από αναντικατάστατοι, εκτός Ομόνοιας!

Με μια ενδεκάδα απουσίες θα παρουσιαστεί το «τριφύλλι», με τον Πέτεφ που επανέρχεται στον πάγκο της ομάδας αφού εξέτισε την τιμωρία για την αποβολή του στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τη Δόξα, να παρατάσσει ενδεκάδα ανάγκης. Την ίδια ώρα, οι επιλογές στον πάγκο θα είναι πολύ περιορισμένες. Με τα όσα προηγήθηκαν, η Ομόνοια δεν βρίσκεται και σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Γίνεται αντιληπτό πως, πάει στο σημερινό ματς με μύρια προβλήματα και καλείται να ανταπεξέλθει και να διεκδικήσει τη νίκη εάν θέλει να το παλέψει μέχρι τέλους για έξοδό της στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ!

Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Ματ Ντέρμπισαϊρ, τους δυο βασικούς της μπακ, Αραούζο και Καντέ αλλά και τους Χριστοφή, Κιπιάνι, Κατελάρη, Μιχαΐλοφ, Αλβμπόγκε, όπως επίσης και τους «κομμένους» Μαργκάσα, Α. Σοάρες και Λόπες, θα παρουσιαστεί σήμερα η Ομόνοια. Εκτός απροόπτου, η ενδεκάδα του Πέτεφ θα αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: κάτω από τα δοκάρια ο Χριστοδούλου. Τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Δημητρίου, Βύντρα, Γ. Σοάρες και Παναγιώτου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Μπρέβελντ και Μαντούρο. Στα άκρα οι Αντόνια και Σόλομον. Ο Κανού θα πλαισιώσει τον νεαρό Κατσαντώνη στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: 11+3 η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει Δόξας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ