aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποχωρούν πρωταθλητές από την Ομόνοια

Αποχωρούν πρωταθλητές από την Ομόνοια

Για μερικούς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ο αγώνας που ακολουθεί με τον Απόλλωνα θα είναι ο τελευταίος της θητείας τους στο «Ηλίας Πούλλος» και θα αποχωρήσουν ως πρωταθλητές από την ομάδα. Λήγουν τα συμβόλαια των Χάρη Μαυρία και Βίτορ Γκόμες και δεν θα ανανεωθούν, ενώ ερωτηματικό συνοδεύει την περίπτωση του Τιάγκο Φερέιρα.

Ο Βραζιλιάνος είναι βασικότατος κατά τη διάρκεια της σεζόν και από τους αγαπημένους παίκτες του Μπεργκ, όμως λόγω ηλικίας πιθανόν να αποχωρήσει. Πάντως, θα αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με τον Μίχαλ Ντούρις να συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των παικτών που δεν ικανοποίησαν και το πιθανότερο θα αναζητηθεί φόρμουλα αποχώρησής τους.

Ελεύθεροι μένουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν οι Ζόρντι Γκόμεθ και Τόμας Χούμποτσαν. Για τον πρώτο πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ και για τον Σλοβάκο η ζυγαριά γέρνει προς παραμονή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ