aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποχωρεί λόγω... κοσμοσυρροής

Αποχωρεί λόγω… κοσμοσυρροής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η καριέρα του στην Ομόνοια άρχισε… ονειρικά, αφού στις δύο πρώτες σεζόν του (47 συμμετοχές) κέρδισε με το σπαθί του θέση βασικού και φυσικά ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές των πρασίνων. Πέρσι, όμως, τα λεπτά συμμετοχής του Γεράσιμου Φυλακτού (από ένα σημείο και μετά) μειώθηκαν πολύ (13 συμμετοχές), ενώ ρόλο σε αυτό έπαιξε και η τραγική περσινή πορεία της ομάδας.

Φέτος και ενώ έδωσε κανονικά το παρών του στην πρώτη προπόνηση ενημερώθηκε πως τελικά πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πάμπου Χριστοδούλου λόγω… κοσμοσυρροής στη μεσαία γραμμή. Και καλό θα είναι για τον ίδιο να ψάξει ομάδα για να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού.

Δεν θα τον αφήσει ελεύθερο η Ομόνοια, αφού έτσι και αλλιώς διατηρεί συμβόλαιο, αλλά θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Είναι Κύπριος, σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και με μία γεμάτη σεζόν, τότε από του χρόνου μπορεί να διεκδικήσει ξανά μία θέση στο πράσινο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ