aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑποχωρεί κι αυτός από την Ομόνοια!

Αποχωρεί κι αυτός από την Ομόνοια!

Λόγω της πληρότητας στην επιθετική γραμμή και με βάσει τις επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου στα έως τώρα φιλικά, ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό τον Σάκη Κύπρου.

Πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως Ομόνοια, ποδοσφαιριστής και Άρης, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ώστε ο Κύπριος επιθετικός να μετακομίσει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», ομάδα από την οποία τον αγόρασε το «τριφύλλι». Ανοίγοντας παρένθεση να αναφέρουμε πως ο Κύπρου είναι «προϊόν» των Ακαδημιών της Ομόνοιας.

Βάσει πληροφοριών, επιθυμεί κι ο ίδιος να αποχωρήσει ώστε να παίξει σε ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται και θα υπολογίζεται σε μεγάλο βαθμό, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Κύπρου χαίρει της εκτίμησης του προέδρου του Άρη Σταύρου Δημοσθένους. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθεί το καθεστώς με το οποίο ο ποδοσφαιριστής θα μετεγγραφεί στον Άρη, αφού ο Κύπρου έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ