aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποχωρεί και ευχαριστεί ο Κώστας Χρίστου

Αποχωρεί και ευχαριστεί ο Κώστας Χρίστου

ΤΟΥ KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την απόφαση να αποχωρήσει από τα διοικητικά της Ομόνοιας μετά από επτά συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο, έλαβε ο Κώστας Χρίστου. Παρόλο που αρχικά έδειξε διάθεση να επαναδιεκδικήσει, εντούτοις μετά από προβληματισμός και σκέψη, λόγω φόρτους εργασίας και επαγγελματικών ταξιδιών στο εξωτερικό, αποφάσισε να μην συμπεριληφθεί στο συνδυασμό του Αντώνη Τζιωνή.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Κώστας Χρίστου ενημέρωσε ήδη τον Αντώνη Τζιωνή για την απόφασή του και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την απόφασή του να στον συμπεριλάβει στο συνδυασμό του.

Ο Κώστας Χρίστου που τη θέση του υπεύθυνου μάρκετινγκ στο Δ.Σ. και προηγουμένως αυτή των δημοσίων σχέσεων, άφησε το δικό του έργο στο σωματείο. Στα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στο Δ.Σ. «έχτισε» μια πολύ καλή εικόνα για το σωματείο με τις εκδηλώσεις που προγραμμάτιζε.

Ακολούθως, από τη θέση του υπεύθυνου μάρκετινγκ έδωσε συνέχεια στα προϊόντα «Ομόνοια». Πλέον, ο Αντώνης Τζιωνής είναι σε αναζήτηση του ατόμου που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Κώστας Χρίστου στον συνδυασμό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ