aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑποχωρεί η Ομόνοια και πάμε για πρωτάθλημα με έξι ομάδες

Αποχωρεί η Ομόνοια και πάμε για πρωτάθλημα με έξι ομάδες

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Δεν βγαίνει… άσπρος καπνός από το μπασκετικό τμήμα της Ομόνοιας και όλα δείχνουν πως λόγω οικονομικών προβλημάτων, οι πράσινοι δεν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ανδρών.

Άρα, από τη στιγμή που δεν θα συμμετάσχει ούτε η ΑΕΛ, είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί πρωτάθλημα με έξι ομάδας. Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που εντός των προσεχών 24ωρων, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΚ θα συνεδριάσει, με κύριο θέμα τη διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας.

Σκεφτείται ότι πριν από 15 περίπου χρόνια, είχαμε πρωτάθλημα δώδεκα ομάδων. Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν ότι το οικονομικό, αποτελεί «θηλιά» στο λαιμό του δεύτερου δημοφιλέστερου αθλήματος στον τόπο μας, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα που ακολουθούν.

Θα χρειαστεί να δοθεί μία λύση. Όχι μόνο από τους αρμόδιους, αλλά και από την κυβέρνηση, ώστε το άθλημα να μην πληγωθεί περισσότερο και παράλληλα να μην πάψουν οι νέοι να ασχολούνται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ