aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑποχή και στο πλευρό της Θύρας 9

Αποχή και στο πλευρό της Θύρας 9

Στο πλευρό της Θύρας 9 τάχθηκε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πάφου, ο οποίος με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι θα απέχει  από οποιαδήποτε δραστηριότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την απόφαση που πάρθηκε στην χθεσινή μας ανοιχτή συγκέντρωση. Με συντριπτική πλειοψηφία τα μέλη του ΣΥ.ΦΙ Πάφου αποφάσισαν την ΑΠΟΧΗ από οποιαδήποτε δραστηριότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι, καθώς το ξεπούλημα, οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και οι προ τετελεσμένων εκλογές δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή. Παράλληλα θέλουμε να αναφέρουμε πως τα υπόλοιπα τμήματα του σωματείου θα συνεχίσουν να έχουν την πλήρη στήριξη μας.

Αναφορικά για την ανακοίνωση των υπόλοιπων ΣΥ. ΦΙ και την μη διάθεση τους ούτε καν να επικοινωνήσουν μαζί μας έχουμε να πούμε πως μας ΤΙΜΑ. Μας τιμά επειδή έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας, διότι δεν στηρίξαμε ΠΟΤΕ καμία διορισμένη διοίκηση και κανένα ξεπούλημα.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα μας. Θέλουμε να υποσχεθούμε στα μέλη μας πως σαν συμβούλιο θα βρούμε τους τρόπους να γεφυρωθούν οι διαφορές που εξελίχτηκαν χθες στην συγκέντρωση.

Με εκτίμηση συμβούλιο ΣΥ. ΦΙ Πάφου

Ζήτω το 1948»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ