aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Από την πρώτη προπόνηση, πολύ εντυπωσιασμένοι» (video)

«Από την πρώτη προπόνηση, πολύ εντυπωσιασμένοι» (video)

Την άποψη πως θα είναι μία καλή χρονιά για την Ομόνοια, αυτή που αρχίσει σύντομα, εξέφρασε ο Κίλιαν Σέρινταν, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, καλώντας τον κόσμο να διατηρήσει τη θετικότητα και τη συμπαράστασή του.

Ο Ιρλανδός επιθετικός επεσήμανε πως όλοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το τέλος που είχε η προηγούμενη σεζόν και να επικεντρωθούν στην χρονιά που έρχεται, εκφράζοντας παράλληλα και την ικανοποίησή τους για την υψηλού επιπέδου οργάνωση και τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην ομάδα, στοιχεία που τον κάνουν να εκτιμά πως το επίπεδο έχει ανέβει.

Εστίασε στο γεγονός πως όλοι θα πρέπει να διατηρήσουν τη θετικότητά τους και να βγάλουν αυτήν την ενέργεια στο γήπεδο. Τόνισε πως ο προπονητής της ομάδας μας, Τζον Κάρβερ, έχει πολύ καλή φήμη στην Αγγλία, ενώ αποκάλυψε πως από την πρώτη προπόνηση αυτός και οι συμπαίκτες του, ήταν εντυπωσιασμένοι, κάτι που τους κάνει να προσβλέπουν σε μία πολύ καλή χρονιά.

Ο ίδιος βάζει τον πήχη για το άτομό του ακόμη πιο ψηλά, καθώς στοχεύει στο να παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με πέρσι, να πετύχει αρκετά γκολ και να βοηθήσει την ομάδα. Παράλληλα, όπως ανέφερε, με την στήριξη της προπονητικής ομάδας, θα επιδιώξει να ανεβάσει το επίπεδό του ως ποδοσφαιριστής.

Όσο αφορά το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, με τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, εκτίμησε πως αυτήν την σεζόν θα πρέπει να ξεκινήσει θετικά η ομάδα και να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία της ανατροπής σκορ στον επαναληπτικό αγώνα, όπως είχε γίνει πέρσι με την Δυναμό Μπατούμι.

Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με της δηλώσεις του Κίλιαν Σέρινταν, συνοδευόμενο από πλάνα της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μία καινούργια σεζόν έχει ξεκίνησει. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το άσχημο τέλος που είχαμε στην προηγούμενη σεζόν και να επικεντρωθούμε σε αυτήν που έρχεται, η οποία πιστέυω θα είναι εντελώς διαφορετική. Υπάρχει πολλή οργάνωση στην ομάδα, αρκετός επαγγελματισμός και γένικα το επίπεδο είναι υψηλότερο. Όπως και οι απαιτήσεις των προπονητών από όλους μας είναι υψηλές. Πιστεύω θα είναι μία δύσκολη χρονιά για εμάς, αλλά πιστεύω παράλληλα πως θα εξελιχθεί θετικά.

Θα πρέπει όλοι μας να έχουμε θετική ενέργεια, να μιλάμε θετικά και αυτά να τα βγάλουμε και στο γήπεδο. Ο προπονητής μας έχει πολύ καλή φήμη στην Αγγλία, Από την πρώτη προπόνηση οι συμπαίχτες μου ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι. Γι’ αυτό άλλωστε όλοι, όπως και εγώ, προσβλέπουμε σε μία πολύ καλύτερη χρονιά. Θα προσπαθήσω να τα πάω ακόμη καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Θέλω να πετύχω ξανά αρκετά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα. Με την υποστήριξη από τη νέα προπονητική ομάδα, ευελπιστώ ότι θα ανεβάσω το επίπεδο μου ως ποδοσφαιριστής.

Έχουμε διδαχθει από την προηγούμενη σεζόν. Δεν είχαμε αρχίσει καλά στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συνεπώς θα πρέπει να αρχίσουμε δυνατά αυτή τη φορά για να μην χρειαστούμε να διασώσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό. Θα πρέπει από την αρχή να είμαστε σοβαροί. Θέλουμε τον κόσμο να παραμείνει το ίδιο θετικός δίπλα στην ομάδα, να μας δείξει την ίδια συμπαράσταση και προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι μία καλή χρονιά για την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ