aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπό την Ομόνοια στο «κολαστήριο» της Κασκαβέλ (pics & vids)

Από την Ομόνοια στο «κολαστήριο» της Κασκαβέλ (pics & vids)

Τα  νέα της σύλληψης του Μαρσέλο Πλετς έγιναν γνωστά την Τρίτη και καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για τον πρώην αμυντικό της Ομόνοιας. Όπως αναφέρει σήμερα (6/10) η γερμανική ιστοσελίδα express ο παλαίμαχος αμυντικός απειλείται με ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει τα 15 έτη, καθώς αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να κατηγορηθεί ως «αρχηγός» εγκληματικής συμμορίας.

Τα άσχημα νέα για τον Πλετς, όμως, δεν τελειώνουν εκεί! Για την ακρίβεια ήδη ζει το… μαρτύριο, καθώς κρατείται προσωρινά σε μία από τις πιο «σκληρές» φυλακές της Βραζιλίας: την Κασκαβέλ!

Για όσους νομίζουν ότι έχουν… ακούσει ξανά το όνομα του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος να υπενθυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2014 οι φυλακές στην Κασκαβέλ ήταν στην… πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Για 44 ώρες η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο μετά την εξέγερση των κρατουμένων και ολοκληρώθηκε με απολογισμό πέντε νεκρούς και 25 τραυματίες!

Κατά τη διάρκεια της εξέγερασης οι έγκλειστοι απαίτησαν καλύτερες συνθήκες και χαλάρωση των περιορισμών και τελικά οι αρχές ικανοποίησαν τα αιτήματά τους.

Στις 44 ώρες που προηγήθηκαν, όμως, δύο κρατούμενοι αποκεφαλίστηκαν, δύο ακόμα έχασαν τη ζωή τους όταν οι συγκρατούμενοί τους, τους έριξαν από την ταράτσα του κτιρίου στο κενό, ενώ ποτέ δεν έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου του πέμπτου κρατούμενου.

Στις φυλακές της Κασκαβέλ υπάρχουν περισσότεροι από 1000 κρατούμενοι και θεωρείται η πιο επικίνδυνη φυλακή στην Βραζιλία.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ