aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΑπό τη Μολδαβία η δεύτερη μετεγγραφή της Ομόνοιας

Από τη Μολδαβία η δεύτερη μετεγγραφή της Ομόνοιας

Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη δεύτερή της μετεγγραφή για τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, μετά από την Σταυρούλα Σοφοκλέους.

Πρόκειται για κορυφαία διεθνή παίκτρια, η οποία είναι γνωστή σε όσους παρακολούν το γυναικείο πρωτάθλημα, αφού έπαιξε στην ΑΕ Αμμοχώστου και πέτυχε 34 γκολ σε 18 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε πριν από δύο χρόνια και στην ΕΝΠ/ΑΕ Αμμοχώστου (σε 14 συμμετοχές δεν σκόραρε, ωστόσο η χρονιά ήταν προβληματική για την παραλιμνίτικη ομάδα που αποχώρησε από το πρωτάθλημα). Επίσης έπαιξε και στην Barcelona FA/Πύργος FC με μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνουμε την απόκτηση της 24χρονης μέσου Αναστασίας Τομά, η οποία πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πύργου Λεμεσού. Η Τομά είναι διεθνής με τη σημαία της Μολδαβίας και πέρσι συμμετείχε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών με τη χώρα της».

Η Αναστασία στην πατρίδα της θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές παίκτριες της Εθνικής ομάδας. Με δηλώσεις στην πατρίδα της πριν από καιρό για το κυπριακό γυναικείο πρωτάθλημα ανάφερε: «Το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι διαφορετικό, επειδή το άθλημα αυτό εκτιμάται στην Κύπρο. Αγωνίζονται κορίτσια από διάφορες χώρες και είναι ένα υψηλό επίπεδο για μένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ