aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπό σήμερα… μόνο ΑΠΟΕΛ

Από σήμερα… μόνο ΑΠΟΕΛ

Τέλος το ρεπό, τα κεφάλια και πάλι μέσα. Οι πράσινοι επανέρχονται σήμερα το πρωί στο «Ηλίας Πούλλος» για ν’ αρχίσουν την προετοιμασία τους για το «αιώνιο» ντέρμπι, που θα γίνει την Κυριακή (16:00). Ιωακείμ και Φρέντμπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ.

Καθαρό ιατρικό δελτίο αλλά και χωρίς κάποιος να είναι τιμωρημένος. Γεμάτη, λοιπόν, θα παρουσιαστεί η Ομόνοια στο προσεχές ντέρμπι, προσδοκώντας σε επάνοδο στις επιτυχίες παρά τον βαθμό δυσκολίας.

Άλλωστε, μόνο με νίκη θα αυξήσει τις πιθανότητες κατάκτησης της 4ης θέσης με το τέλος της σεζόν και να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού», βάσει της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αναμένεται να προβεί σε αλλαγές. Ήταν αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που ήταν σκιά του καλού εαυτού τους και κάποιοι απ’ αυτούς θεωρείται βέβαιος πως θα μείνουν στον πάγκο.

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει το απόγευμα (18:00) αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ και προσφέρεται για την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας να πάρει άλλη μια γεύση από τον προσεχή αντίπαλό της, παρόλο που αναμετρήθηκαν άλλες δυο φορές στην τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ