aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑπό... κηδεία, νίκη με τον στανιό (pics&video)

Από… κηδεία, νίκη με τον στανιό (pics&video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Τα χρειάστηκε, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως η Ομόνοια βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει (τουλάχιστον) σε καλή μέρα τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό και χώρο στο ημίχρονο και από το 76′-80′ μετέτρεψε το 1-2 σε 3-2, για να κερδίσει τελικά -με χίλια ζόρια- η Ομόνοια  την Καρμιώτισσα με 4-2. Δείτε το live της αναμέτρησης.

Μόνο και μόνο που αντί για πανηγυρισμούς στα γκολ είχαμε αποδοκιμασίες, από τον κόσμο των πρασίνων, αυτό δείχνει το πόσο τραγική ήταν η ομάδα του Τζον Κάρβερ στον σημερινό αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές (Όρντος 19′, Ταραλίδης 55′) στο σκορ (0-1, 1-2), δεν κατάφεραν να το διαχειριστούν σωστά, παρά το εξαιρετικό πρόσωπο που παρουσίασαν για 60 λεπτά, στο τέλος δέχθηκαν τρία γκολ σε διάστημα 12 λεπτών και γνώρισαν την ήττα.

Η Ομόνοια, για άλλη μία αγωνιστική, προβλημάτισε τον κόσμο της και μάλιστα πάρα πολύ. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Με εμφανή προβλήματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην οργάνωση, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιβληθεί της Καρμιώτισσας.

Kαι χρειάστηκε την εκτελεστική δεινότητα του Ντάρμπισαϊρ για να γυρίσει το εις βάρος της σκορ και στο τέλος με τον Μαργκάσα να πετυχαίνει το… κερασάκι στην τούρτα να παίρνει τους τρεις βαθμούς, αλλά να μην βγάζει υγεία και εικόνα ομάδας που έχει ψηλούς στόχους.

Ομόνοια (Τζον Κάρβερ): Παναγή, Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Νασιμέντο, Παντελιάδης, Φλορέσκου (59′ Ντάρμπισαϊρ), Μαργκάσα, Τουρέ, Αγκάγιεφ (59′ Αγκάγιεφ), Κύπρου (59′ Κλέιτον), Σέρινταν.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Καϊρίνος, Σάλιακας, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Α. Χριστοφή, Αντάμοβιτς (69′ Σταύρου), Αρότσα, Μανογιάν (84′ Πάντος), Βαττής (64′ Κονέ), Όρντος, Πόλιανετς.

Σκόρερ: Σέρινταν 29′, Ντάρμπισαϊρ 74′, 80′, Μαργκάσα 87′ / Όρντος 19′, Ταραλίδης 55′

Κίτρινες: Τουρέ

Αποβολές: –

Γήπεδο: ΓΣΠ

Εισιτηρια: 4153

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου

Α’ Βοηθός: Αριστείδης Χρίστου

Β’ Βοηθός: Νίκος Σαμάρας

4ος: Σάββας Ζαφείρης

Παρατηρητής: Γιώργος Πεκρής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ