aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπό αύριο… πρεμιέρα

Από αύριο… πρεμιέρα

Διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο παραχώρησε η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας στους ποδοσφαιριστές. Οι πράσινοι θα χαλαρώσουν και σήμερα και από αύριο θα επικεντρωθούν μια και καλή στο πρώτο επίσημο ματς, που είναι με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα αναμένει τους διεθνείς να επανέλθουν, έτσι ώστε να αρχίσει να δουλεύει στο πλάνο το οποίο θα παρουσιάσει στην πρεμιέρα της Ομόνοιας. Αύριο θα επανεξεταστούν οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, Λόπες, Γ. Σοάρες και Α. Σοάρες.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις και οι τρεις θα είναι έτοιμοι μέχρι την επόμενη Κυριακή. Εφόσον επαληθευθεί κάτι τέτοιο και δεν προκύψει άλλο απρόοπτο, τότε η Ομόνοια θα παρουσιαστεί πλήρης απέναντι στον Εθνικό. Οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν αφού εδώ και δυόμιση μήνες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, κάτι πρωτόγνωρο για τους ίδιους και την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ