aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Από άλλο πλανήτη ο Παπασταύρου, δεύτερος Σαββίδης ο Κακουλλής»

«Από άλλο πλανήτη ο Παπασταύρου, δεύτερος Σαββίδης ο Κακουλλής»

Φιλοξενούμενος στον ραδιοσταθμό της Λεμεσού Sports1 ήταν ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Νίκος Παττίκης, ο οποίος «ανακρίθηκε» από τον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα. Αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της Ομόνοιας, στον Ανδρόνικο Κακουλλή, στον Σταύρο Παπασταύρου, στον παίκτη που ο ίδιος ξεχωρίζει και σε αρκετά άλλα θέματα.

Αρχικά τόνισε πως καλά κάνουν στην Ομόνοια που δεν αναφέρονται ξεκάθαρα στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αφού ο ίδιος θεωρεί πως όλοι πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και προσγειωμένα, ενώ όπως είπε «τρώγοντας» έρχεται η όρεξη.

Για το γεγονός πως εξαιρουμένων 2-3 παιχνιδιών, ο Χένινγκ Μπεργκ σπανίως πραγματοποίησε και τις τρεις αλλαγές του, ο κ. Παττίκης στάθηκε «ασπίδα» στον Νορβηγό κόουτς υποστηρίζοντας πως καλό είναι να αφήνει τους παίκτες 90 λεπτά μαζί και ότι έχει τους λόγους του, αφού το ρόστερ είναι πολυεθνικό και χρειάζεται μεγαλύτερο «δέσιμο» ανάμεσα στους παίκτες που αγωνίζονται μαζί ώστε να αυξηθεί ο βαθμός της ομοιογένειας.

Παράλληλα όμως, εξέφρασε και την άποψη ότι αυτό δεν είναι εκατό τοις εκατό σωστό, καθότι που και που χρειάζονται οι αλλαγές για να είναι προετοιμασμένοι καλύτερα στο μέλλον και παίκτες που είναι στον πάγκο.

Όταν πήγε η συζήτηση στον νεαρό φορ, Κακκουλλή, τον χαρακτήρισε ως έναν δεύτερο Γιώργο Σαββίδη και πως θα έρθει ο καιρός που θα γίνει αυτό, ενώ για τον παίκτη που ξεχώρισε κατά την άποψή του, ο κ. Παττίκης στάθηκε στον Ερίκ Μποτεάκ και υπογράμμισε το γεγονός πως ο Γάλλος παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος.

Αποθεώνοντας τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου τον χαρακτήρισε ως έξυπνο άνθρωπο και παραδέχτηκε πως η έλευση του ήταν η καλύτερη λύση. «Είναι από άλλο πλανήτη. Άλλαξε τόσα πολλά πράγματα στην ομάδα. Είδε τα λάθη και τα άλλαξε όλα. Έκανε τόσα λεφτά από την παλαβομάρα του; Είναι έξυπνος άνθρωπος. Και εγώ στην αρχή το πίστευα πως πουλιέται η Ομόνοια, αλλά ήταν η καλύτερη λύση», είπε μεταξύ άλλων.

Προς το τέλος, είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ παραμένει πρώτο φαβορί για τον τίτλο και δεύτερο η Ομόνοια. «Κι ας λένε πως δεν πάνε για πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ