aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπίστευτος ο Ουζόχο: Απαντά σε Ομονοιάτες μέσω βίντεο στο Instagram!

Απίστευτος ο Ουζόχο: Απαντά σε Ομονοιάτες μέσω βίντεο στο Instagram!

Απίστευτος ο Φρανσίς Ουζόχο! Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας που χειρουργήθηκε προ ημερών και πλέον αναμένει να αρχίσει το στάδιο της αποθεραπείας του.

Τι κι αν η ζημιά που υπέστη είναι μεγάλη; Τι κι αν οι γνωματεύσεις κάνουν λόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής (θα χάσει την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν); Ο ίδιος μέσω ζωντανού βίντεο στο Instagram απαντά σε ερωτήσεις των followers του, οι πλείστοι των οποίων είναι φίλοι της Ομόνοιας.

Ο Ουζόχο λοιπόν που ανήκει στην Λα Κορούνια, αλλά βρίσκεται στο ρόστερ της Ομόνοιας απάντησε σε σχετική ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει τονίζοντας πως θα αγωνιστεί πριν το τέλος της σεζόν (!), ενώ σε άλλη ερώτηση για το αν θα παραμείνει στους πράσινους, είπε: «ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στην Ομόνοια;».

Μάλιστα για το αν μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, είπε: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδια ξεχωριστά. Βήμα-βήμα».

Τέλος, αποκάλυψε πως οι Ντε Χέα και Όμπλακ είναι οι αγαπημένοι του τερματοφύλακες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ