aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπίστευτος Λούης Πατσαλίδης με την «προσευχή του καλού Ομονοιάτη»! (video)

Απίστευτος Λούης Πατσαλίδης με την «προσευχή του καλού Ομονοιάτη»! (video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Με έτσι χάλια που έχει η Ομόνοια, τι να πει η αριθμολογία; Μόνο ο αριθμός των γκολ που τρώμε κάθε εφτομάδα μιλά που μόνος του. Τζαι μεν σας ξεγελά η τεσσάρα με την ΑΕΛ. Τι να κάμουμε όμως, υπομονή φίλου μου Ομονοιάτες. Όλα θα διορθωθούν σιγά-σιγά. Μέχρι τότε, θέλω να σας προτείνω να κάμνετε την προσευχή που κάμνω εγώ κάθε νύχτα, πριν πέσω. Την προσευχή του καλού Ομονοιάτη».

Τάδε έφη Λούης Πατσαλίδης. Ο Κύπριος κωμικός, φρόντισε από σήμερα να μας «ζεστάνει» για την αυριανή του εκπομπή «Λούης Night Show» στον «Alpha» Κύπρου, αφού στη σελίδα της εκπομπής του στο Facebook, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο που ενδιαφέρει τους απανταχού Ομονοιάτες και μαζί μ’ αυτούς, θα κάνει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να… κλαίνε από τα γέλια.

Πρόκειται για την «προσευχή του καλού Ομονοιάτη», όπως την ονομάζει ο Πατσαλίδης και ακούγοντάς την θα… διπλωθείτε στα γέλια. Μαζί με τον τραγουδοποιό της εκπομπής Τεύκρο Νεοκλέους, δημιούργησαν το τραγούδι της εν λόγω προσευχής, βασισμένοι στο παραδοσιακό τραγούδι «Η προσευχή του Μάγκα» (Θεέ μου μεγαλοδύναμε αν σας ευκολύνει) μελοποιημένο από τον Δημήτρη Κοντογιάννη και ερμηνευμένο από κορυφαίους τραγουδοποιούς, ένας εκ των οποίων και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε!

Απολαύστε και το αυθεντικό τραγούδι από τους Αλκίνοο Ιωαννίδη και Τζίμη Πανούση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ