aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπεβίωσε ο Γεώργιος Γεωρκάτζιης

Απεβίωσε ο Γεώργιος Γεωρκάτζιης

Όπως ενημερώνει μέσω της επίσημής της ιστοσελίδας η διοίκηση της Ομόνοιας, απεβίωσε χθες ο Γεώργιος Γεωρκάτζιης, ηγετικό στέλεχος, αρχηγός και ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας των “πρασίνων”.

Αναλυτικά:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεώργιου Γεωρκάτζιη, ο οποίος απεβίωσε χθες σε ηλικία 85 ετών.

Ο Γεώργιος Γεωρκάτζιης υπήρξε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην οποία αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού για δέκα χρόνια, από το 1948 μέχρι το 1958, διατελώντας και αρχηγός. Ήταν από τους ανθρώπους που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Σωματείο στα πρώτα πολύ δύσκολα χρόνια της ίδρυσής του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων και πέντε κυπέλλων ΚΕΠΟ.

Ως ποδοσφαιριστής κατέγραψε 153 συμμετοχές με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (70 πρωτάθλημα, 5 κύπελλο, 78 διεθνή παιχνίδια). Όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ο Γεώργιος Γεωρκάτζιης παρέμεινε κοντά στην αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες ως σύμβουλος και βοηθός προπονητής. Μέχρι την τελευταία του στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η οικογένειά του, το δεύτερό του σπίτι, καθώς ήταν καθημερινός θαμώνας στο Οίκημα του Σωματείου μας.

Πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα στην ένδοξη ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία αναμφίβολα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα πίστης, αφοσίωσης και αγάπης προς τον σύλλογο. Η μνήμη του και το παράδειγμά του θα βασιλεύει αιώνια στην καρδιά και την σκέψη της κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑΣ και του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

Η κηδεία του Γεώργιου Γεωρκάτζιη θα τελεστεί σήμερα (12/08), στις 17:00, από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Η οικογένειά του θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 16:00.

Αιωνία του η μνήμη!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ