aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑAπάντηση του πρώην πρόεδρου της Ομόνοιας Στέλιου Μυλωνά στον «Καραβίδα»

Aπάντηση του πρώην πρόεδρου της Ομόνοιας Στέλιου Μυλωνά στον «Καραβίδα»

O πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας Στέλιος Μίλωνας μιλώντας σήμερα στο ΣΠΟΡ FM απάντησε στις δηλώσεις του Κώστα Χριστοδούλου («Καραβίδα») που αφορούσαν ένα ποσό που δόθηκε από τον πρόεδρο της Δόξας Κατωκοπιάς στους πράσινους για να περάσουν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ

Για τις δηλώσεις «Καραβίδα»: «Στους τότε δύσκολους καιρούς που ήταν τότε η Ομόνοια 12-13 δανειστήκαμε από κάποιου συνεργάτες κάποια λεφτά. Κάποιοι από αυτούς είναι ο Καραβίδας αλλά όχι τα λεφτά που είπε, πολύ λιγότερα. Επίσης ξοφλήσαμε με τον πρόεδρο της Δόξας. Έχω μιλήσει με την Ομόνοια και το ποσό αυτό έχει ξοφληθεί από την επόμενη διοίκηση (Δώρου Σεραφείμ)».

Για τα οικονομικά της Ομόνοιας επί προεδρίας του: «Χρωστάγαμε 13 εκατομμύρια και κάτι, όταν δώσαμε τη σκυτάλη στον Δώρο Σεραφείμ. Τα οικονομικά της Ομόνοιας ήταν πολύ άσχημα και ο λόγος που έμεινε ζωντανή ήταν κυρίως ο κόσμος της και όχι τα λεφτά που πήραμε από τους συνεργάτες. Όταν κάνεις ένα δάνειο και κάνεις πλήρη αποπληρωμή είναι μεμπτό.

Δεν είναι μεμπτό να δανειστείς από κάποιους και να αποπληρώσεις. Την Ομόνοια την έσωσε ο κόσμος της. Αν θυμάσαι τον Φεβρουάριο του 2013 έγιναν διάφορες εισφορές. Επίσης ούτε ο κύριος Χριστοδούλου είδα να πει πως ήταν μεμπτό το ότι μας δάνεισε. Και πολύ άλλοι φίλοι μας δάνεισαν, αλλά δεν θέλω να πω ονόματα. Δεν είναι ντροπή να δανειστείς λεφτά, ντροπή είναι να μην τα επιστρέψεις».

Πόσες φορές δανείστηκε από τον «Καραβίδα»: «Κατά τη διάρκεια της δικής μου προεδρίας δανειστήκαμε από τον κύριο Χριστοδούλου μόνο μια φορά. Δεν γνωρίζω αν έγινε και με άλλες προεδρίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ