aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπάντηση Θύρας 9 σε Παπασταύρου: «Ξεκάθαρo ότι δεν γνωρίζεις τίποτα…»

Απάντηση Θύρας 9 σε Παπασταύρου: «Ξεκάθαρo ότι δεν γνωρίζεις τίποτα…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 9 στην οποία απαντά στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος έκανε κάλεσμα στους οργανωμένους οπαδούς των πρασίνων για να επιστρέψουν μιλώντας στην τηλεδιάσκεψη που παραχώρησε σε εκπρόσωπους των ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση (αφαιρέθηκαν λέξεις για νομικούς λόγους)

«Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με την τηλεδιάσκεψη Παπασταύρου και όσα είπε για εμάς όμως ο Λαός απαιτεί μια απάντηση για αυτό πρέπει να την δώσουμε. Αποτελεί πρόκληση ο άνθρωπος τον οποίον έφεραν αυτοί που κατάστρεψαν την Ομόνοια και του την ξεπ….. να μας λέει ότι είμαστε ευπρόσδεκτοι στην εταιρεία του. Ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση αποτελεί το να μιλά για επιστροφή της ΘΥΡΑ 9.

Για να τελειώνουμε, η ΘΥΡΑ 9 δεν έχει να επιστρέψει κάπου γιατί δεν έφυγε από κάπου. Η εταιρεία σου κύριε Παπασταύρου δεν είναι η Ομόνοια και όσοι αγαπούν την Ομόνοια για τους σωστούς λόγους το γνωρίζουν. Οπόταν μόνο θράσος μπορεί να θεωρηθεί το να μιλάς σήμερα για διάλογο μετά από τις μεθόδους και τις διαδικασίες που χρησιμοποιήσατε εσύ και η κλίκα του κόμματος.

Επειδή όμως μετά την τηλεδιάσκεψη έγινε ξεκάθαρο ότι δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα για την  Ομόνοια να σε ενημερώσουμε για λίγα πράγματα και μετά κάτσε σκέψου αν υπάρχει μία στο εκατομμύριο εμείς να τραγουδήσουμε για την εταιρεία σου.

Καταρχάς εμείς δώσαμε αγώνες για να δοθεί η Ομόνοια στον Λαό της, να ανοιχτούν τα μέλη και ο πρόεδρος να λογοδοτεί μπροστά στο Λαό της Ομόνοια και όχι σε τηλεδιασκέψεις με μετρημένους και δημοσιογράφους να …. τον ιδιοκτήτη κάποιας εταιρείας.

Εμείς δώσαμε μάχη ενάντια στο κομματικό κατεστημένο που κατάστρεψε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ίδιο κομματικό κατεστημένο που σε έφερε και σε επέβαλε με …. μεθόδους ξεπουλώντας σου την ομάδα μας.

Εμείς παλέψαμε ενάντια στο κατεστημένο του Κυπριακού ποδοσφαίρου με πορείες, φυλακίσεις και προσωπικές θυσίες. Δεν πήγαμε να φορέσουμε την φανέλα της Ομόνοιας στον Κούμα όπως έκαναν οι επικεφαλείς της εταιρείας σου.

Εμείς αντισταθήκαμε και ρίξαμε σε αρκετές περιπτώσεις τις ταυτοποιήσεις, την κάρτα οπαδού και τον τρομονόμο Ιωνά. Δεν μαζέψαμε τους υπάλληλούς μας και να πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες με την Κάρτα όπως έπραξες εσύ για να πουλήσεις υπηρεσία στο κατεστημένο.

Εμείς κύριε Παπασταύρου παλεύαμε να ακουστεί η αλήθεια την ώρα που εσύ και οι εκπρόσωποι σου με ψέματα τρομοκρατούσατε τον κόσμο να δεκτεί το ξεπούλημα.

Εμείς φωνάζαμε να προστατευτεί το σωματείο την ίδια ώρα που εσύ στις δήθεν διαπραγματεύσεις προσπαθούσες να το ξεζουμίσεις.

Εμείς φωνάζαμε για σωστές διαδικασίες την ίδια ώρα που εσύ και τα …. που σε έφεραν μας σέρνατε σε στημένες καταστατικές για να περάσει η πρόταση σας με το έτσι θέλω.

Εμείς φωνάξαμε για διαφάνεια την ίδια ώρα που εσείς αποδεχόσασταν να αρπάξετε την ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς προσφορές και χωρίς όρους και προϋποθέσεις από την Συνέλευση.

Αυτά τα λίγα σαν πρώτο μάθημα, το ξέρουμε ότι δεν σε ενδιαφέρουν επίσης ξέρουμε ότι δεν ενδιαφέρουν ούτε τους πελάτες σου που νοιάζονται μόνο για την αγωνιστική παρουσία. Για ακόμα μια φορά να ευχηθούμε καλή τύχη μέσα στο γήπεδο στην εταιρεία σου, φτιάξε ομάδα για να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο το πόσες αρχές και αξίες είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν κάποιοι για να πάρουν ένα τσίγγενο.

Εμείς τον δρόμο μας αδέλφια αυτό που μας όρισε η ιστορία να πάρουμε, επόμενος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του ΛΑΟΥ την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στο γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμιας.

Υ.Γ 1 – Για τα πιο πάνω από το γήπεδο δεν έφυγε μόνο η ΘΥΡΑ 9 έφυγαν και πολλοί άλλοι ΟΜΟΝΟΙΑτες. Βέβαια οι ερωτήσεις είναι ευκολότερο να μιλούν μονο για την ΘΥΡΑ 9.

Υ.Γ 2 – Αντιφάσεις, αμορφωσιά και καμία επαφή με το ποδόσφαιρο, αυτό έδειξε η τηλεδιάσκεψη Παπασταύρου. Βέβαια δεν είδαμε όσους ήθελαν δήθεν επαγγελματισμό να κάνουν καμιά κριτική. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος ας μιλήσουν οι υπάλληλοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ