aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπάντηση Μαργκάσα σε Λόπες με... υπονοούμενα

Απάντηση Μαργκάσα σε Λόπες με… υπονοούμενα

Ο Ράφα Λόπες αποχαιρέτησε την Ομόνοια με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Πορτογάλος επιθετικός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι είναι δική του απόφαση να φύγει από τους πράσινους, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Μαργκάσα-Σοάρες (θυμίζουμε ότι οι τρεις παραγκωνίστηκαν μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο), ενώ τόνισε ότι έχει ήσυχη την συνείδησή του.

Λίγο αργότερα ο Ρενάτο Μαργκάσα απάντησε στον πρώην, πλέον, συμπαίκτη του και υπογραμμίζοντας πως οι ίδιοι μόνο ξέρουν τι έχουν περάσει και πως ο χρόνος θα φανερώσει την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε το τέλος ο Λόπες: «Φεύγω με ήσυχη την συνείδηση μού»

Αναλυτικά η απάντηση Μαργκάσα

«Πάνω από όλα είσαι φίλος, Ράφα. Ήταν πραγματικά χαρά και περηφάνια να σε γνωρίσω και να παίξουμε μαζί. Εκτός από το γεγονός πως είσαι ένας φανταστικός παίχτης είσαι ένα υπέροχο άτομο με μια όμορφη οικογένεια. Η νοσταλγία μου θα είναι μεγάλη και η υποστήριξη μου θα συνεχίσει να είναι εκεί. Ξέρουμε τι έχουμε περάσει και οι δυο και θα δείξει ο χρόνος ποια είναι η αλήθεια γιατί είσαι ένα επαγγελματίας που τα έδωσε όλα. Μια μεγάλη αγκαλιά και φιλιά σε όλους»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ