aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑπ’ την Ιαπωνία ο νέος «συμπαίκτης» της Ομόνοιας! (pic & vid)

Απ’ την Ιαπωνία ο νέος «συμπαίκτης» της Ομόνοιας! (pic & vid)

Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ανακοίνωσε την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία Yokohama-Lagrome Trading, για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης. Το λογότυπο της εταιρείας θα τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του παντελονιού της ομάδας μας.

Η Lagrome Trading εξειδικεύεται σε ελαστικά, λάδια, μπαταρίες και καλύπτει όλη την γκάμα από διαστάσεις και για όλες τις καιρικές συνθήκες. Διατηρεί αντιπροσώπους σε όλη την Κύπρο. Ατραξιόν της εταιρίας, είναι τα ελαστικά Yokohama, τα οποία εισάγει αποκλειστικά. Η Υοkohama Rubber Group ιδρύθηκε το 1917, στην πόλη Υοkohama της Ιαπωνίας και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός ελαστικών στην Ιαπωνία. Η παραγωγή των ελαστικών αποτελεί το 72% του συνολικού παραγωγικού δυναμικού του ομίλου.

Η παραγωγή των ελαστικών διαχωρίζεται σε: Ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, Ελαστικά οχημάτων ελεύθερου χρόνου, Αγωνιστικά ελαστικά, Ελαστικά ελαφρών φορτηγών, Ελαστικά βαρέων φορτηγών και λεωφορείων, Ελαστικά χωματουργικών οχημάτων, Ελαστικά αεροπλάνων. Οι οπαδοί της Ομόνοιας θα μπορούν να επωφεληθούν με ειδικές εκπτώσεις.

Η Ομόνοια FC μέσω της ανακοίνωσής της ευχαριστεί την εταιρία Yokohama-Lagrome Trading για τη συνεργασία και εκφράζει τη βεβαιότητα την επιτυχία της.

Τηλ: 25-579844.

Ιστοσελίδα: www.lagrome.com.cy.

Facebook: @yokohamacyprus.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ