aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«"Αόρατοι" Κύπριοι (!) παίρνουν τη Δόξα Δράμας με προπονητή τον Άκη Ιωακείμ!»

«”Αόρατοι” Κύπριοι (!) παίρνουν τη Δόξα Δράμας με προπονητή τον Άκη Ιωακείμ!»

Δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «www.sportstonoto.gr» με ειρωνική διάθεση σχολιάζει την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας που ενημέρωσε ότι επήλθε καταρχήν συμφωνία με κυπριακή εταιρεία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο πρώην παίκτης και υπηρεσιακός τεχνικός της Ομόνοιας Άκης Ιωακείμ, όπως αποκάλυψε χθες ο Active 107.4 & 102.5, ο οποίος δεν… γλύτωσε ούτε αυτός από τα ειρωνικά σχόλια της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Αυτούσιο το δημοσίευμα που τιτλοφορείται «“Αόρατοι” Κύπριοι (!) παίρνουν λέει την Δόξα (ο Μπύρος το ξέρει;) , προπονητής… Ιωακείμ!»: : «Καταρχήν συμφωνία της ΠΑΕ Δόξα Δράμας με “αόρατη”, τουλάχιστο προς το παρόν – Κυπριακή εταιρεία (!) για τη μεταβίβαση των μετοχών έκανε λέει η πάλε ποτέ μεγάλη μας Δόξα Δράμας. Άγνωστο βέβαια να αυτό το… γνωρίζει ο Γιάννης Μπύρος, ο οποίος- τυπικά τουλάχιστον – κατέχει ακόμη την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ των “Μαυραετών του Βορρά” μας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πάντα του Sportstonoto.gr, οι εν λόγω (“αόρατοι”, ξαναλέμε ακόμη) “Κύπριοι”, έχουν κλείσει να πάνε στην πανέμορφη Δράμα μας, ένα επίσης (πιο “ορατό” πάντως) Κύπριο προπονητή, τον διεθνή παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ιωακείμ (Άκη) Ιωακείμ, 44 χρονών, που όμως ως προπονητής δεν έχει δουλέψει πουθενά έως τώρα, πέρα από ένα φεγγάρι που έκανε τον υπηρεσιακό στην Ομόνοια. Ωραία – και εδώ – πράγματα δηλαδή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ