aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΆντρος Κυπριανού για ΑΚΕΛ-Ομόνοια

Άντρος Κυπριανού για ΑΚΕΛ-Ομόνοια

Σοβαρές ευθύνες σε στελέχη του κόμματος επιρρίπτει ο Άντρος Κυπριανού για την απώλεια ποσοστών του ΑΚΕΛ κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

O Γενικός Γραμματέας του κόμματος της Αριστεράς μίλησε στη σημερινό συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής με θέμα την αποτίμηση του αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών.

Η μανία ορισμένων να αναδειχθούν σε δημόσιο αξίωμα, πάση θυσία, αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Κόμματος, επεσήμανε και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σχέσεις του κόμματος με την Ομόνοια.

Αναφερόμενος σε όσα λέχθηκαν για επιρροή του αποτελέσματος των εκλογών από την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό σωματείο Ομόνοια, σημείωσε ότι η αποπολιτικοποίηση, ιδιαίτερα της νεολαίας και η γενικότερη απαξίωση, σίγουρα διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στο να διασυνδεθούν το ΑΚΕΛ, η Ομόνοια και οι Βουλευτικές Εκλογές. Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα όμως.

Τόνισε όμως ότι υπόλογο για ό,τι συμβαίνει στην Ομόνοια δεν είναι το ΑΚΕΛ, αλλά το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, «το οποίο θα πρέπει να βρει τρόπο να ενώσει τους αγνούς φιλάθλους του Σωματείου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ