aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑντιπρόσωπος της Gree στην Κύπρο για την Ομόνοια

Αντιπρόσωπος της Gree στην Κύπρο για την Ομόνοια

Την τιμή να φιλοξενήσει στην Κύπρο αντιπρόσωπο της εταιρείας Gree, είχε το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση.

Η Gree αποτελεί έναν εκ των μεγάλων χορηγών της ποδοσφαιρικής ομάδας των πρασίνων και το λογότυπό της βρίσκεται στο πίσω μέρος της επίσημης εμφάνισης, κάτω από τον αριθμό των ποδοσφαιριστών. Στις συναντήσεις που έγιναν με τον εκπρόσωπο της Gree, στην παρουσία του προέδρου της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή, συζητήθηκε η μέχρι σήμερα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης και ενδυνάμωσής της.

Η Gree είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στη βιομηχανία των κλιματιστικών και πρώτη σε πωλήσεις κλιματιστικών για οικιακή χρήση, τα τελευταία 12 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στην Κίνα, ενώ πραγματοποιεί πωλήσεις σε περισσότερες από 160 χώρες, έχοντας περισσότερους από 300 εκατομμύρια χρήστες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ