aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑντίπαλος Ομόνοιας: Η Αντβέρπ πήρε Ναϊγκολάν με €2.000.000 ετησίως!

Αντίπαλος Ομόνοιας: Η Αντβέρπ πήρε Ναϊγκολάν με €2.000.000 ετησίως!

Μια σπουδαία μετεγγραφή υλοποίησε η Αντβέρπ, η προσεχής αντίπαλος της Ομόνοιας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο βελγικός σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του Ράτζα Ναϊγκολάν! Ο 33χρονος διεθνής Βέλγος εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ, παρόλο που είχε πρόταση από την Κάλιαρι και την Μπεσίκτας, επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η Αντβέρπ του πρόσφερε διετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που φθάνουν τα €2.000.000!

«Ο πρόεδρος με ήθελε πάρα πολύ και μου πρόσφερε ένα ενδιαφέρον πλάνο εδώ. Μεγάλωσα στο Μπίρσιοτ και πάντα θα είμαι ευγνώμων για το τι μου πρόσφερε η ομάδα. Αυτή η μετεγγραφή δεν είναι μία απάντηση στην Μπίρσιοτ και τον κόσμο της. Είναι μία προσωπική επιλογή.

Είμαι εκτός της χώρας για 16 χρόνια και τώρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα», ανέφερε ο Ναϊγκολάν στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της Αντβέρπ. Θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες εάν ο έμπειρος άσος θα δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια της Αντβέρπ με την Ομόνοια. Αυτό θα κριθεί αναλόγως σε ποια κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ