aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑντίδραση από την κυρία Κανού: «Να σέβεστε…»

Αντίδραση από την κυρία Κανού: «Να σέβεστε…»

Ο Ρουμπενίλσον Κανού δεν βρίσκεται στην αποστολή της Ομόνοιας ενόψει του αποψινού ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με την επίσημη πρωινή ενημέρωση (πατήστε εδώ), υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Φάνο Κατερλάρη. Ο μεσοεπιθετικός των πρασίνων, αντέδρασε μέσω του Instagram (πατήστε εδώ), ενώ και η σύζυγος του πήρε θέση για το εν λόγω περιστατικό.

Αναλυτικά: «Δεν είναι μόνο ένας παίκτης, είναι επίσης ένας γιος, πατέρας, αδερφός, σύζυγος και πάνω από όλα άνθρωπος κάτι που κάποιες φόρες πολλοί δεν το θυμούνται. Δεν μιλώ μόνο για το σύζυγο μου, αλλά και για άλλους επαγγελματίες και μην ξεχνάτε είναι απλοί άνθρωποι και αξίζουν πολύ σεβασμό όπως όλοι οι υπόλοιποι. Κάποιες φορές τους γίνεται κριτική για ηλιθιότητες που προκαλούν εντάσεις και μεγαλύτερα προβλήματα. Εγώ πιστεύω ότι ο Θεός είναι μεγάλος και πάντα τον βάζω πάνω από όλα. Σεβαστείτε περισσότερο και κριτικάρεται λιγότερο. Ο στόχος δεν είναι να είσαι πάντα ο καλύτερος, αλλά να σε σέβονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ