aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Άνθισε» χριστουγεννιάτικα το… τριφύλλι (pics)

«Άνθισε» χριστουγεννιάτικα το… τριφύλλι (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Επιστροφή στις νίκες για την Ομόνοια, η οποία επικράτησε 3-0 επί της Πάφου στο ΓΣΠ, στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Η ομάδα του Πέτεφ χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα, κατάφερε να πάρει το τρίποντο, ενώ η ομάδα του Έλσνερ δεν απείλησε τους πράσινους.

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε δύο πολύ σημαντικά γκολ τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους πράσινους. Η ομάδα του «τριφυλλιού» έλεγχε πλήρως το πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας και στο 18’ ο Ζαρκίνιο κέρδισε το πέναλτι όταν ο Όριτς τον ανέτρεψε εντός περιοχής. Ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα και ο Άγγλος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση του, ανοίγοντας το σκορ στο 19ο λεπτό. Ο Χριστοδούλου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ντεούλ στο 31ο λεπτό, όταν η ομάδα της Πάφου επιχείρησε να «απαντήσει» στο γκολ που δέχθηκε. Ένα λεπτό αργότερα, οι πράσινοι πέτυχαν το 2-0, μετά από ασταθής απόκρουσε του Κόπριβετς, ο Καντέ πήρε το… ριμπάουντ, έδωσε τον Ντάρμπισαϊρ ο οποίος… ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Χριστοφή εκμεταλλεύτηκε την λάθος πάσα του Κόπριβετς και με πλασέ έκανε το 3-0 (51’), ενώ ο ίδιος χρίζεται σκόρερ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Η ομάδα του Πέτεφ διαφύλαξε το υπέρ της αποτέλεσμα, δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου, πέραν από την κεφαλιά του Σικόρσκι η οποία σταμάτησε στο δοκάρι του Χριστοδούλου (62’), ενώ ο Χριστοδούλου απέκρουσε ξανά κεφαλιά από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 82’. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Ομόνοια πήρε το τρίποντο, ενώ η ομάδα του Έλσνερ δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό όφελος. Την ερχόμενη αγωνιστική, το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αλκή (2/1, 19:00), ενώ η Πάφος θα φιλοξενήσει τον Ολυμαπικό (3/1, 18:00).

Ομόνοια (Ιβάιλο Πέτεφ): Χριστοδούλου, Καντέ (58′ Φιλιώτης), Κατελάρης, Γ. Σοάρες, Τζαΐλσον, Μαργκάσα, Α. Σοάρες, Ζαρκίνιο (77′ Αζίζ), Χριστοφή, Λόπες (90’+1 Μαντούρο), Ντάρμπισαϊρ.

Πάφος F.C. (Λούκας Έλσνερ): Κόπριβετς, Γκάμποφς (73′ Σταύρου), Όριτς, Πογιέτ, Γιάνζα, Χριστοδούλου (63′ Κοβαλένκο), Μοστεφά, Ντεούλ (79′ Ντεούλ), Ταραβέλ, Μπρουλς, Σικόρσκι.

Σκόρερ: 19′, 32′ Ντάμπιρσαϊρ, 51′ Χριστοφή

Κίτρινες: Μοστεφά

Αποβολές:

Στάδιο: Γ.Σ.Π

Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ