aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΆντε πάλι, το... αστείο ξέφυγε πολύ

Άντε πάλι, το… αστείο ξέφυγε πολύ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

O Mατ Ντάρμπισαϊρ έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του Απόλλωνα ο οποίος μπορεί να κάνει οικονομική υπέρβαση για τα… μάτια του σύμφωνα με την ιστοσελίδα contra.gr. Το θέμα είναι πως στην Ελλάδα έχει παραγίνει το κακό με τον επιθετικό της Ομόνοιας, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο και δηλώνει αυτός και οικογένεια του ευτυχισμένοι στην Κύπρο.

Συνεπώς, θεωρείται λιγάκι παράξενο να αφήσει την Ομόνοια για μία ομάδα που μόλις φέτος ανέβηκε στη Superleague.Το μέλλον θα δείξει πάντως τι πρόκειται να γίνει με τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Αν εξαιρέσεις κανείς το όνειρο για Τσόρι, ο Απόλλων έχει κρατήσει χαμηλά το μπάτζετ του ενόψει της επόμενης σεζόν κάνοντας απολύτως λογικές κινήσεις. Σε κάθε κανόνα όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Σ’ αυτόν τον κανόνα στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” η εξαίρεση ακούει στο όνομα Ματ Ντάρμπισαϊρ. Για τον Άγγλο ναι, οι άνθρωποι του Απόλλωνα μπορεί και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα από το συνηθισμένο έτσι ώστε να πείσουν τον παίκτη να πιάσει…Αθήνα. Ο Ντάρμπισαϊρ είναι ενημερωμένος αλλά δίνει προτεραιότητα στην Ομόνοια, ομάδα στην οποία έπαιξε την περσινή σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ