aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνοίγει τα χαρτιά του

Ανοίγει τα χαρτιά του

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Ομόνοια κρέμονται από τα χείλη του Νίκου Νταμπίζα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής επιστρέφει από την Αθήνα το πρωί (10:30) και αμέσως μετά θα έχει σημαντικό ραντεβού με τον πρόεδρο.

Ο Δώρος Σεραφείμ θα πληροφορηθεί από τον Νταμπίζα για τα «θέλω» του, που αφορούν προπονητή και μετεγγραφικούς στόχους. Ακολούθως, θα ενημερωθούν τα μέλη στην τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου (16:00) και ενδεχομένως να ληφθούν ακόμη και σήμερα αποφάσεις που αφορούν στον προγραμματισμό.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, το προηγούμενο διάστημα που απουσίαζε στο εξωτερικό (Ελλάδα και Γερμανία), προετοίμασε το έδαφος. Επιστρέφει πανέτοιμος για να αρχίσει να διαμορφώνει, σε συνεργασία με τον προπονητή (όπως ο ίδιος είπε), το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, δεν μπορεί να υπάρξει άλλο χάσιμο χρόνου, καθώς η Ομόνοια στις 6 Ιουνίου αρχίζει την προετοιμασία της.

Το ερώτημα που απασχολεί, κυρίως, είναι ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Ελευθερόπουλος ή κάποιος άλλος; Η απάντηση, ίσως, δοθεί ακόμη και σήμερα. Εφόσον κλείσει το κεφάλαιο αυτό, θα αρχίσουν να πέφτουν και οι υπογραφές από ποδοσφαιριστές σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια. Ο «Ντάμπι» επιστρέφει με μια λίστα από υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Μάλιστα, με κάποιους φέρεται να έδωσε και τα χέρια και αφού βάλουν την υπογραφή τους θα επισημοποιηθεί η απόκτησή τους.

Πολλά ονόματα υποψήφιων ποδοσφαιριστών είδαν το φως της δημοσιότητας (με τελευταίο αυτό του Ανάκογλου, που ανήκει στην ΑΕΚ και αγωνιζόταν στη Βέροια με τη μορφή δανεισμού), όμως σήμερα θα ξεκαθαρίσει ποιοι απ’ αυτούς είναι στο πλάνο του τεχνικού διευθυντή και είναι εφικτό να υλοποιηθούν.

Παράλληλα, ο «Ντάμπι» θα ενημερώσει τον πρόεδρο για την πρόθεσή του, όσον αφορά στους Σκέμπρι και Ασίς. Ο πρώτος ενημερώθηκε πως θα του γίνει πρόταση και βρίσκεται σε αναμονή, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στην Κύπρο και σήμερα θα συναντηθεί με τον Νταμπίζα με ορατό το ενδεχόμενο η συνεργασία των δύο πλευρώ να συνεχιστεί για ακόμη έναν χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ