aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνοίγει τα χαρτιά της η διοίκηση, γυρίζει σελίδα η Ομόνοια

Ανοίγει τα χαρτιά της η διοίκηση, γυρίζει σελίδα η Ομόνοια

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Γυρίζουν σελίδα στο στρατόπεδο της Ομόνοιας μετά το χαμένο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (1-2). Παρά την φιλότιμη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ειδικά στο πρώτο μέρος, οι γαλαζοκίτρινοι γύρισαν τούμπα το παιχνίδι και πήραν το πολύτιμο γι’ αυτούς τρίποντο. Πλέον η προσοχή των πρασίνων στρέφεται στο τελευταίο ματς του 2018, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΕΝΠ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος δεν άρχισε καλά για το «τριφύλλι». Άλλα όνειρα είχε το Δ.Σ. της εταιρείας όταν ανέλαβε την ομάδα της πρωτεύουσας, άλλα ήταν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, καθώς η 7η θέση και οι 16 βαθμοί δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν. Πρωταρχικός στόχος ήταν και παραμένει η έξοδος στην Ευρώπη, γι’ αυτό και η Ομόνοια «τρέχει» να προλάβει την εξάδα αλλά και τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Διπλό το κακό για την Ομόνοια

Η διοίκηση των πρασίνων φαίνεται πως θέλει να… ανοίξει τα χαρτιά της προς τον απογοητευμένο κόσμο της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού», Αντρέας Δημήτριου, στα άμεσα σχέδια του Δ.Σ. είναι να μιλήσουν στους φίλους της των πρασίνων. Προφανώς και θα γίνει ένας απολογισμός για τις σωστές αλλά και λανθασμένες κινήσεις που έγιναν το τελευταίο εξάμηνο, δηλαδή από την χρονική περίοδο που ανέλαβε ο Σταύρος Παπασταύρου. Επίσης, οι οπαδοί της Ομόνοιας επιθυμούν να γνωρίζουν τις μετέπειτα κινήσεις, καθώς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας χρίζει σημαντικής βελτίωσης ως προς την επίτευξη των στόχων της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Διαβαίνει την πόρτα του χειρουργείου σήμερα ο Χριστοφή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ