aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΑνοίγει ο δρόμος για τον Ιορδάνους στο Δ.Σ. της Ομόνοιας

Ανοίγει ο δρόμος για τον Ιορδάνους στο Δ.Σ. της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Νικόλας Βαλανίδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ενημέρωσε ότι δεν έχει αποδεχθεί την πρόσκληση για πλήρωση της κενής θέσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας ως πρώτος επιλαχόντας, κάτι για το οποίο το «Goal» σας ενημέρωσε από τη Δευτέρα.

«Καθοριστικός παράγοντας στην απόφασή μου δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στην παρούσα χρονική στιγμή συντρέχει η υποψηφιότητα μου για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκωσίας με το συνδυασμό του ΑΚΕΛ», υπογράμμισε. Την ίδια ώρα, ο συνδυασμός «Εμπρός Ομόνοιας», επίσης μέσω του Facebook, ενημέρωσε για την πιο πάνω εξέλιξη αλλά και για το γεγονός ότι ούτε οι Τσικκουρής και Τραν δεν έχουν αποδεχθεί τη θέση στο Δ.Σ.

«Ο Τραν ενημέρωσε ταυτόχρονα και όλα τα μέλη του συνδυασμού για την πρόθεσή του να στηρίξει μέσα από πρόγραμμα εθελοντικών ομάδων το Δ.Σ.», αναφέρει ο συνδυασμός «Εμπρός Ομόνοια». Βάσει των πιο πάνω, ανοίγει ο δρόμος για τον Μιχάλη Ιορδάνους, που ήταν επικεφαλής του συνδυασμού «Εμπρός Ομόνοια», για κάλυψη της θέσης στο Δ.Σ. μετά την παραίτηση του Χριστόδουλου Κυριακίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ