aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑνώδυνο για τον ΠΑΟΚ το θετικό κρούσμα ενόψει Ομόνοιας

Ανώδυνο για τον ΠΑΟΚ το θετικό κρούσμα ενόψει Ομόνοιας

Με ένα απρόοπτο που δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τις διαδικασίες του αγώνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ομόνοια, καθώς ποδοσφαιριστής της ομάδας διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Το όνομά του δεν έχει ανακοινωθεί, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμεί για την ώρα να δημοσιευτεί, όμως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για παίκτη που δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα του Άμπελ Φερέιρα για τους αγώνες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Στα αγωνιστικά, ο «Δικέφαλος» είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους ομίλους και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (21.10) στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή για την αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα.

Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό στο φινάλε. Εκτός μάχης είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κρέσπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ