aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ανέλαβε την υποχρέωση του μισού εκατομμυρίου ευρώ ο Παπασταύρου»

«Ανέλαβε την υποχρέωση του μισού εκατομμυρίου ευρώ ο Παπασταύρου»

Για την εξόφληση του χρέους των 508.000 ευρώ της Ομόνοιας στον ΓΣΠ αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής του γηπέδου. Μιλώντας στον Super Sport FM ο Φοίβος Κωνσταντινίδης σημείωσε πως ο πρόεδρος της Ομόνοιας με την ανάληψη των καθηκόντων του ανέλαβε το χρέος και έγινε η αποπληρωμή του. Με βάση τη συμφωνία οι πράσινοι θα πλήρωναν όταν προκρίνονταν σε δεύτερο προκριματικό γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η σχετική τοποθέτηση

«Για την παλιά υποχρέωση που είχε δημιουργηθεί πριν αρκετά χρόνια και είχε γίνει μια συμφωνία με Παπασταύρου γιατί ήταν ένα αγκάθι συνεχώς, ήταν ένα μεγάλο ποσό, είχαμε πει να πληρωθεί με εκχώρηση δικαιωμάτων από την ΟΥΕΦΑ με ευρωπαϊκή συμμετοχή. Όταν ήρθε ο Σταύρος Παπασταύρου ανέλαβε αυτή την υποχρέωση το 2015 και ήταν σημαντικό για εμάς και τον ίδιο και τώρα που με το καλό η ομάδα πήγε Ευρώπη και τα πήγε αρκετά καλά, έγινε αποπληρωμή του χρέους αυτού.

Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να μπει νωρίτερα στους ομίλους. Χρειαζόταν η Ομόνοια να περάσει δύο γύρους για να πληρώσει το χρέος, ευτυχώς φέτος πήγε καλά και πήρε και αυτή αρκετά χρήματα και τώρα όλα καλά. Για εμένα ήταν έκπληξη η επιτυχία της Ομόνοιας, όχι γιατί μπήκε ομίλους αλλά ο τρόπος που μπήκε, από το Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά φέτος που ήταν λιγότερες οι ομάδες με μονά παιχνίδια που έπαιξαν τον δικό τους ρόλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ